divendres, 6 de maig del 2011

Xavier Puig Malet, candidat per SOLIDARITAT al Prat.

El pratenc Xavier Puig Malet es presenta com a cap de llista pel nostre poble per SOLIDARITAT CATALANA PER LA INDEPENDÈNCIA.

A SOLIDARITAT creiem que la millor manera de fer créixer el país és des dels fonaments municipals, afavorint la participació directa de la ciutadania per regenerar la democràcia. Els municipis hem de ser la corretja de transmissió contínua de la voluntat popular cap el nostre Parlament.

Per això, a la nostra ciutat us proposem l'establiment regular de consultes populars i la incentivació dels actuals consells municipals, dotant-los de més contingut i responsabilitat.

Tenim força polígons i zones industrials a mig rendiment, on facilitarem la implantació d'empreses modernes que fomentin l'ocupació per a tots nosaltres, a la vegada que afavorirem el comerç de proximitat, que és l'eix vertebrador de la cohesió social. Per la pagesia, ampliarem la vigilància rural i dels mercats de carrer.

Cal defensar el patrimoni cultural que hem heretat i millorar-lo. És indispensable recuperar l'Artesà com a centre cultural, ajudar les diferents manifestacions tradicionals (diables, sardanes, gegants...) i crear d'una vegada l'escola municipal de música. Recolzarem totes les iniciatives que potenciïn la nostra llengua comuna i n'afavorirem l'ús per l'administració en tots els àmbits.

Ens imaginem un Ajuntament que funcioni amb més eficiència per a la ciutadania i que faciliti els tràmits administratius: l'agilitat és la clau de volta per estar més propers a la gent i generar benestar. Cal millorar l'assistència a la gent gran i crear un centre d'esbarjo pel jovent des de l'administració, alhora que fomentar la seva formació laboral.

A SOLIDARITAT som gent com tu, que tenim idees noves de regeneració democràtica i ganes de dur-les endavant, escoltant la gent del carrer per fer-nos tots responsables del nostre futur.