dimarts, 19 d’abril del 2011

SI presenta 107 llistes municipals.

Solidaritat Catalana per la independència ha presentat avui les 107 candidatures municipals que concorreran a les properes eleccions del dia 22 de maig. Segons el diputat i Secretari General de SI, Uriel Bertran, “hem superat totes les expectatives i els objectius” perquè sent la primera vegada que Solidaritat es presenta en unes eleccions municipals “és una xifra molt significativa”. Una dada rellevant és que un 64% de ciutadans de Catalunya podrà optar a votar SI.
La presència de SI està assegurada a tot el territori català amb més o menys força: al Bages es presenten cinc llistes, a les comarques de Tarragona tretze, al Penedès cinc, al Baix Llobregat disset, on es cobreixen totes les ciutats grans excepte Cornellà o la destacada presència a ciutats a les ciutats més importants del Vallès Occidental.
Amb la incorporació a llistes ja constituïdes dels municipis de Tortosa, Roquetes, Sant Carles de la Ràpida i Santa Coloma de Gramenet, el 66% del cens electoral que podrà votar SI.
«Encara no toca? Ajuntaments per la independència», és l’eslògan que utilitza SI en aquests comicis per tal de traslladar la feina que ha fet fins ara la coalició independentista al Parlament de Catalunya als ajuntaments: construcció d’independència, regeneració democràtica i participació ciutadana.