dijous, 3 de març del 2011

SI continua unida per aconseguir la declaració d’independència de Catalunya.

Aquest migdia tots els partits de la coalició: Partit Socialista d’Alliberament Nacional, Partit Republicà Català, Solidaritat per la Independència, Els Verds-Alternativa Verda i Catalunya Nació i Independència han signat la coalició per a continuar treballant en el projecte de SI i per a presentar-se a les eleccions municipals: “perquè sabem que la independència i la regeneració democràtica es fa també des dels ajuntaments”, ha assegurat el Secretari General de SI, Uriel Bertran.  
El mateix Bertran ha explicat que “Democràcia Catalana i Joan Laporta han decidit deixar el projecte de SI de declaració d’independència i regeneració democràtica per formar part d’un altre projecte”. És per això que ha fet una crida a l’independentisme per “reforçar l’únic projecte que vol declarar la independència i que Catalunya sigui el proper Estat de la Unió Europea”.
Finalment, Bertran, ha dit que SI va fer una proposta a ERC per fer una candidatura conjunta a l’ajuntament de Barcelona que encara no ha rebut resposta. Per aquest motiu “mantenim la proposta a ERC que un independent de consens encapçali la llista i que els vots d’aquesta candidatura no serveixin per fer a Jordi Hereu alcalde de Barcelona o president de la diputació”, ha recalcat.