dimarts, 1 de març del 2011

Declaració d'independència DEMANA ALS 135 DIPUTATS DEL PARLAMENT DE CATALUNYA QUE VOTIN A FAVOR DE LA LLEI DE DECLARACIÓ D’INDEPENDÈNCIA

Properament el Ple del Parlament de Catalunya debatrà i votarà la Llei de Declaració d’Independència presentada per Solidaritat Catalana per la Independència (SI). Serà un moment històric perquè per primera vegada la independència de la nació catalana es debatrà i es votarà al si del Parlament de Catalunya per part de vostès, els diputats i diputades que són els representants legítims del poble català.
La Llei defineix el full de ruta seriós i formal de la independència i estableix que 1) la sobirania nacional recau en el Parlament de Catalunya; 2) el Govern català ha de negociar amb la comunitat internacional el reconeixement de la declaració d’independència i 3) el Parlament declararà solemnement la independència quan s’hagi negociat amb la comunitat internacional.
Catalunya porta quasi 300 anys, des de la pèrdua de les nostres llibertats nacionals el 1714 a mans d’Espanya, sotmesa a l’espoli fiscal i a la negació dels nostres drets humans democràtics, econòmics i culturals més elementals. Una situació humiliant que avui es manifesta en un espoli fiscal de 20.000 milions d’euros anuals per part d’Espanya (3000 euros per català i any), en la sentència contra l’Estatut de Catalunya aprovat pel poble en referèndum, en el tancament de les emissions de TV3 al País Valencià, en la suspensió de la Llei de Consultes Populars per via de Referèndum, o en sentències contra l’ensenyament en català a l’escola. Una situació de dependència política i econòmica del tot intolerable que vostè té l’oportunitat de resoldre d’una vegada per totes votant a favor de la Llei de Declaració d’Independència perquè Catalunya esdevingui un dels estats més rics i pròspers de la Unió Europea. 

Omple aquest formulari i els 135 diputats i diputades del Parlament de Catalunya rebran aquesta carta per correu electrònic.
http://www.declaracioindependencia.cat/


Aquí teniu el text de la proposta de llei:

http://www.declaracioindependencia.cat/misc/Llei_de_Declaracio_Independencia.pdf